Torna a l’inici

Configura el TPV amb Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris de comptes que volen afegir un dispositiu al seu pla de Square per a restaurants.

Abans de començar

Un cop rebis el hardware de Square, podràs configurar Square per a restaurants al TPV. Per iniciar-hi la sessió, es fa servir un codi de dispositiu en lloc de l’adreça electrònica i una contrasenya. Aquest codi és únic per a cada dispositiu; per tant, si tens diversos dispositius per a un punt de venda, n’hauràs de crear un per a cadascun d’ells per accedir al TPV de Square per a restaurants. Un cop hagis creat un codi de dispositiu, podràs iniciar la sessió i començar a acceptar comandes.

Per seleccionar el punt de venda i crear un codi de dispositiu, hauràs d’accedir al Tauler de control de Square. A continuació, descarrega l’aplicació de TPV de Square per a restaurants des del hardware i inicia-hi la sessió amb el codi.

Pas 1: afegeix un TPV i crea un codi de dispositiu

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i selecciona Configuració > Gestió de dispositius.

2. Selecciona Punts de venda > TPV.

3. Selecciona Afegeix un TPV.

4. Introdueix un Àlies i selecciona el Punt de venda del dispositiu.

5. Selecciona TPV de Square per a restaurants com a dispositiu i tria l’estil del servei.

6. Selecciona la configuració que vulguis per al TPV.

7. A continuació, fes clic a Crea.

8. El codi de dispositiu nou es mostrarà a la pantalla. Pots seleccionar Envia el codi de dispositiu per rebre’l per correu electrònic o missatge de text, Copia per copiar-lo al porta-retalls, o anotar-lo on vulguis. Fes-lo servir per iniciar la sessió al dispositiu.

9. Fes clic a Fet.

Pas 2: descarrega l’aplicació i inicia la sessió al TPV

Descarrega l’aplicació de TPV de Square per a restaurants al dispositiu i inicia-hi la sessió. Selecciona el teu dispositiu per consultar-ne les instruccions. Nota: per fer servir el TPV mòbil de Square per a restaurants a l’Square Terminal i dispositius Android compatibles, cal una subscripció al pla Plus o Prèmium de Square per a restaurants.

Square Stand amb un iPad compatible

1. Descarrega l’aplicació de TPV de Square per a restaurants de l’App Store.
  2. Obre-la i inicia-hi la sessió amb el codi de dispositiu que has creat.

Ja pots començar a rebre comandes i acceptar pagaments.

Square Register

1. Toca Inicia la sessió.
  2. Toca Fes servir un codi de dispositiu i introdueix el que hagis creat.
  3. Toca Inicia la sessió.

Ja pots començar a rebre comandes i acceptar pagaments.

TPV mòbil de Square per a restaurants a l’Square Terminal

1. Toca Inicia la sessió.
  2. Toca Fes servir un codi de dispositiu i introdueix el que hagis creat.
  3. Toca Inicia la sessió.

Ja pots començar a rebre comandes i acceptar pagaments.

TPV mòbil de Square per a restaurants amb un dispositiu Android compatible

1. Descarrega l’aplicació de TPV de Square per a restaurants de Google Play Store.
  2. Obre-la i inicia-hi la sessió amb el codi de dispositiu que has creat.

Passos següents

Consulta més informació sobre com començar amb Square per a restaurants als articles següents del Centre d’ajuda:

No trobes el que necessites?