Inici>Vista general

Subscripció a Accés avançat Square i preus

Accés avançat Square, abans conegut com a Equips Plus, inclou eines per oferir-te més confiança i control per gestionar l’equip mitjançant nivells d’accés il·limitats, eines de seguiment i supervisió, i estadístiques dels empleats. És possible que alguns negocis encara tinguin un pla antic d’Equips Plus, que inclou funcions de programació de torns i de seguiment de les hores, a més de funcions d’accés. Aquest pla no canviarà, però ja no es podrà contractar. 

Amb Square s’inclou el nivell d’accés de propietari, així com el primer conjunt de permisos, anomenat Permisos de l’equip, per proporcionar a l’equip accés bàsic al TPV. Un cop configurats els permisos, l’equip podrà acceptar pagaments en nom teu, però no tindrà accés a la informació confidencial del compte.

Amb Accés avançat pots optimitzar la seguretat amb conjunts de permisos personalitzats il·limitats i consultar la informació del registre d’activitat per empleat i les vendes de l’equip.

Per començar, prova-ho de franc durant 30 dies aquí.

Què inclou?

Permisos i accés

Funció

Accés avançat

Permisos

Conjunts de permisos personalitzats il·limitats

Auditories i estadístiques

Funció

Accés avançat

Registre de l’activitat

✔️

Assignació de l’equip al registre de l’activitat

✔️

Informe de vendes de l’equip

✔️

Informe de les vendes de l’equip

Si actives els permisos de l’equip, podràs fer un seguiment de les vendes que processin els empleats amb el seu codi d’accés de 4 dígits. Per consultar l’informe de vendes de l’equip:

  • Ves a la pestanya Informes del Tauler de control en línia de Square i fes clic a Vendes de l’equip.

  • Selecciona el període i el punt de venda que vulguis consultar.

  • Fes clic a Filtra per i marca l’opció Empleat (cobrat per).

  • Fes clic a Tots els empleats per seleccionar els que vulguis.

Registre de l’activitat

Des del registre de l’activitat del Tauler de control en línia de Square pots supervisar les accions importants de l’equip, com ara els reembossaments, les actualitzacions de l’inventari, els articles marcats com a cortesia i anul·lats, els canvis en la configuració de les propines i els descomptes.

Podràs consultar de franc l’hora i el punt de venda de cada acció a l’aplicació de Square i el Terminal virtual. Si et subscrius a Accés avançat, també podràs consultar i filtrar les accions per empleat. Amb aquests informes més detallats, sabràs quins empleats tramiten reembossaments, marquen articles com a cortesia, apliquen descomptes, actualitzen l’inventari i anul·len transaccions.

Subscripció al pla antic d’Equips Plus

Des de juny del 2023, alguns usuaris continuen fent servir el pla antic d’Equips Plus, que inclou funcions d’accés, programació de torns i seguiment de les hores. No s’ha fet cap canvi a aquesta subscripció. Si tens aquest pla, es mostrarà al Tauler de control en línia de Square com a Equips Plus (pla antic). Si te’n dones de baixa, no podràs tornar-hi i hauràs de subscriure’t a Accés avançat i Personal Square per separat per continuar tenint accés a aquestes funcions.

Posa la subscripció en pausa

També pots posa en pausa o anul·la la subscripció en qualsevol moment. Igual que passa amb les cancel·lacions, cada subscripció es pot posar en pausa de manera independent. Per posar en pausa la subscripció a Equips Plus o donar-te’n de baixa:

  • Al tauler de control en línia de Square, ves a Compte i configuració.

  • Fes clic a Informació del negoci > Preus i subscripcions.

  • A Preus de la subscripció, fes clic a Gestiona, al costat de la subscripció corresponent.

  • Fes clic a Posa en pausa la subscripció o a Cancel·la la subscripció.

Si decideixes posar-la en pausa, continuaràs tenint accés a les funcions de pagament durant 30 dies.

Nota: pots posar-la en pausa durant un màxim de 3 mesos i reprendre-la en qualsevol moment. Tots els empleats que tinguin accés als permisos de l’equip compartits podran continuar registrant l’entrada i la sortida i fent servir l’aplicació de Square per acceptar els pagaments en nom teu. Consulta més informació al respecte a les Preguntes més freqüents sobre com posar en pausa una subscripció.

Dona’t de baixa

Per donar-te de baixa d’Accés avançat:

  • Al tauler de control en línia de Square, ves a Compte i configuració.

  • Fes clic a Informació del negoci > Preus i subscripcions.

  • A Preus de la subscripció, fes clic a Gestiona, al costat d’Accés avançat.

Si ets propietari d’un compte, un representant autoritzat designat o un empleat amb accés complet, pots donar-te de baixa d’Accés avançat i es tornaran a assignar els permisos de l’equip als empleats automàticament. Si no els tens configurats al Tauler de control en línia de Square, podràs configura’ls quan cancel·lis la subscripció.

Si ets un empleat sense accés complet, però tens activat el permís Gestionar els serveis i subscriure-t’hi, només tindràs l’opció de posar en pausa o cancel·lar la subscripció.

Nota: si en cancel·lar la subscripció es modifiquen els punts d’accés dels empleats (per exemple, d’un TPV mòbil a un de compartit), rebràs una notificació per actualitzar-ne els perfils. Per exemple, si un empleat que feia servir el TPV mòbil rep accés al TPV compartit en reassignar els permisos de l’equip, hauràs de proporcionar-li un codi d’accés de 4 dígits.

Consulta més informació sobre com gestionar les subscripcions de Square i el mètode de pagament.

Prova Accés avançat de franc durant 30 dies.

No trobes el que necessites?